Moikka!

Olemme Jasmine ja Yolanda, kaksi leijonaa valmiita seikkailemaan yhdessä. Meidän suurin intohimomme on matkustaa ympäri maailmaa. Meillä on reissaajan sielu, joka nauttii matkustamisen tuomasta vapaudesta. Haluamme jakaa yhteisiä kokemuksia näistä tuhansista ainutlaatuisista hetkistä. Matkustaminen ei ole vaan meidän henkilökohtainen haaste, vaan ne ovat juuri niitä matkoja, joista me kaikki unelmoimme jossain vaiheessa elämää, ja jotka jokainen haluisi kokeilla ainakin kerran.

Suunnittelemme aina meidän matkat alusta loppuun koska, meille matka alkaa jo siinä vaiheessa kun päätämme kohteen, aloitamme tutkimaan vaihtoehtoja ja suunnittelemme reissun. Valmiit matkapaketit eivät ole meidän juttu, sillä niissä ei pääse nauttimaan vapaudesta eikä yllättävistä muutoksista, joita haluat tehdä.

Matkustaminen ei ole vaan uusien kohteiden tutkimista eikä rannalla löhöämistä. Matkalla voi tulla vastaan myös yllättäviä tilanteita, joissa tarvitsee improvisoida ja ottaa riskejä. Niihin pitää olla myös valmis. Ne ovat seikkailuita, joissa sinun täytyy joskus luottaa ihmisiin, joita tapaat matkan varrella päästäksesi eteenpäin. Tärkeintä on jokainen askel, jonka otat, ikuiset muistot, uusien kulttuurien ymmärtäminen sekä uudet ystävyydet, jotka kohtaat reitilläsi.

Lyhyesti sanottuna ne ovat meille enemmän kuin matkoja… ja haluamme jakaa kaikki meidän kokemukset kanssasi koska uskomme kovasti että matkat toteutuvat kolmessa eri muodossa. Silloin kuin unelmoimme ja suunnittelemme niitä, silloin kun elämme niissä ja silloin kun muistelemme niitä.

Joten tervetuloa matkalle maailmalle meidän kanssa!

 

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMAN MEISTÄ?

Voit myös seurata meidän matkoja sosiaalisessa mediassa. Loydät meidät: